14 de febrer 2023

Demanem la Vostra Inestimable Ajuda per al Manteniment del Bloc

Molt bon dia tingueu, seguidors de La Maledicció de la Muntanya de Tor. Benvinguts sigueu.

A causa del cost del manteniment dels dominis que ens permeten arribar fins al lloc web que allotja el bloc, i altres funcionalitats web que fan possible aquest projecte, estem demanant a tothom qui vulgui col·laborar-hi, una petita aportació voluntària que ens permeti seguir endavant amb aquesta tasca.
Com ja sabeu la nostra feina no respon a cap mena d'afany econòmic, doncs si us hi fixeu no tenim ni publicitat penjada al bloc, doncs creiem que això faria baixar la qualitat gràfica del disseny i finalment faria minvar l'interès per a visitar-lo i seguir-lo. Tot i així, resulta que el manteniment dels recursos per poder arribar cada dia a més afeccionats al misteri no és de franc, i per això us demanem la vostra inestimable ajuda en forma de petita aportació totalment voluntària per poder seguir oferint-vos tot el que us hem pogut oferir fins ara i moltes coses més que encara han d'arribar.
Sentiu-vos lliures de col·laborar amb l'aportació que més s'adapti a la vostra economia i que creieu que aquest projecte es mereix.
 
Moltes gràcies!
 
 

 
La campanya de recaptació es duu a terme a través de PayPal i podeu accedir-hi mitjançant el següent botó:
 
 
 

 
 

Salut

El Miner de Tor

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

Curiositat: Fotografia Històrica de Tor dels Anys 30 (S. XX)

Salutacions i benvinguts sigueu al bloc, seguidors de La Maledicció de la Muntanya de Tor. Fa tot just uns dies, a la xarxa social Twitter ,...