17 de maig 2022

Nit de Benvinguda

Bona nit una vegada més, seguidors de la MMT.

En aquesta ocasió m'agradaria dedicar l'entrada a un jove seguidor acabat d'arribar al bloc, que segons tinc entès cursa els seus estudis de secundària a l'institut Vedruna de Ripoll, Girona, i s'ha mostrat interessat pels misteris de la Muntanya de Tor, que fins ara desconeixia.

Segons em diuen, la seva mestra de l'assignatura de català els posa deures de lectura i ell s'ha decantat per llegir aquest bloc, i mentre practica la llengua catalana s'endinsa en els misteris que omplen aquestes pàgines digitals, carregades d'incògnites.

És doncs un plaer poder comptar amb el teu suport a la MMT, Samuel, i mentre vas llegint i aprenent la nostra llengua, desitgem no ser motiu d'estirada d'orelles per part de la teva benvolguda mestra de català, i ens esforçarem al màxim per mirar de passar les proves ortogràfiques i de redacció. Tot i així, si trobeu alguna errada d'ortografia o bé de forma, estarem encantats de corregir-les.

Sigues benvingut doncs, i tot esperant els teus comentaris, rep una cordial salutació del Bloc de la MMT.

 


 

Entrada Destacada

Carles Porta Reedita 'Tor, Tretze Cases i Tres Morts'

Benvinguts sigueu a la Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc. Hem sabut fa ben poc que, el passat 2.023, el periodista i escr...