11 de juliol 2024

Entrevisten Carles Porta a Rac1: "M'ha trucat un dels personatges de 'Tor' dient que m'ha amagat informació"

Salutacions cordials i benvinguts sigueu una vegada més a la Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc.
 

 

El passat 9/7/24 van entrevistar Carles Porta al programa Versió Rac1 de l'emissora de ràdio Rac1. L'entrevista es va centrar, lògicament, amb la sèrie documental que el periodista i presentador va narrar fins fa poc a les pantalles de 3Cat. Com ja sabeu, 'Tor' ha tingut un èxit tan aclaparador que ni el propi Porta se l'esperava. Hem d'estar d'acord quan afirma que fan productes de qualitat.
Des que es va acabar el vuitè i últim capítol de l'esperada 'docusèrie', la trucada desconeguda que fan a Carles Porta es pot afirmar que ens té amb l'ai al cor. A priori van sorgir especulacions al respecte que ara el periodista ha esclarit. L'autor de la trucada és un dels personatges entrevistats per a la sèrie que vol fer una aportació, segons ell, important. Confessa que va amagar informació a Porta i ara li ha facilitat, com per treure's un pes de sobre, per quedar-se tranquil, podríem dir.
Porta assegura que ho estan investigant, i si finalment es tracta d'una informació interessant, podria continuar amb la sèrie de 'Tor'. Ara li queda prou clar que la mort de Sansa va ser un avís que als autors, els va marxar de les mans, coincidint així amb la hipòtesi de Gregori de Aulestia (Qui va Assassinar Sansa? La Teoria de Gregori de Aulestia).
 
Us deixem amb l'entrevista que us recomanem especialment:
 

 
Imatges emprades: Versió Rac1/Rac1


 
 
Bloc MMT
 

Entrada Destacada

Dos Reportatges de TV Inèdits de la Muntanya de Tor

Salutacions cordials i benvinguts sigueu a una nova edició a La Maledicció de la Muntanya de Tor , seguidors del bloc. Si recordeu la sèrie ...