12 d’agost 2024

Dos Reportatges de TV Inèdits de la Muntanya de Tor

Salutacions cordials i benvinguts sigueu a una nova edició a La Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc.

Si recordeu la sèrie documental emesa recentment a TV3/3Cat titulada 'Tor' i presentada pel periodista Carles Porta, recordareu també aquelles imatges inèdites de Sansa entrevistat per una cadena de televisió, que es van afegir per engreixar alguns capítols de la 'docusèrie' en qüestió. Doncs bé, ara podeu veure tots dos reportatges sencers on apareixen aquestes imatges, produïts per RTVE de Catalunya que acabem de pujar al canal de YouTube de la MMT.
'Tor, una muntanya conflictiva', i 'Tor, una muntanya per a un home', son dedicats a la polèmica que ja despertava la muntanya de Tor abans de la mort de Sansa, on ens presenten els testimonis dels dos cacics més poderosos enfrontats des de temps immemorials, fent les seves declaracions sobre les disputes que els van fer enemistar de per vida.
A un dels vídeos hi podem veure també el testimoni d'un controvertit personatge relacionat amb la recent història de Tor; Josep Mont Guitart, el fracassat de la Seu d'Urgell que juntament amb la seva parella sentimental fou empresonat acusat del crim de Sansa. Fixeu-vos amb quina doble moral actuava aquest curiós personatge i com es canviava de jaqueta segons l'interessava.







Reportatges de RTVE.

 
 
Bloc MMT
 

Entrada Destacada

Miguel Aguilera Acusa Àlex Aguilera d'Encarregar-li el Crim de Sansa

Salutacions cordials, seguidors del bloc. Benvinguts sigueu a una nova edició a la Maledicció de la Muntanya de Tor . Miguel Aguilera , el p...