28/09/1996 - LaVanguardia: El fiscal pide 34 años para la pareja acusada de asesinar al propietario de la montaña de Tor

Retall del diari La Vanguardia de l'edició del dia vint-i-vuit de setembre del 1.996, on es recull la noticia de la sol·licitud penal per part del fiscal encarregat de l'acusació pel crim d'en Josep Montaner, contra Marli Pinto Gomes i Josep Mont Guitart, la parella acusada per la Guàrdia Civil d'haver assassinat el Ros de Casa Sansa, on en demana un total de trenta-quatre anys de presó per als dos acusats.

Segons les acusacions del fiscal, la parella va atacar en Sansa tal i com argumenta el testimoni de l'Antoni Gil José, testimoni que, recordem, catorze mesos després és desmuntat per la mateixa fiscalia, al judici del qual és fallat en concedir llibertat sense càrrecs als principals sospitosos del crim.

En realitat foren capaços, aquella parella d'alcoholics fracassats, de provocar totes aquelles lesions de mort a un home d'aquella talla i força? Jo, ho dubto.


 
Pitgeu el retall per ampliar-lo
 
 
Pàgina descarregada de l'hemeroteca de La Vanguardia. https://www.lavanguardia.com/hemeroteca
 
 
 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els vostres comentaris passaran una moderació prèvia i en breu seran publicats. Gràcies per la vostra participació.

Entrada Destacada

Setè Capítol de 'Tor': Els Contrabandistes

Salutacions i benvinguts a l'entrada de la ressenya del capítol VII de 'Tor', la sèrie documental de Carles Porta, al bloc de la...