Tor día a día

Tor es como un laberinto, dónde la verdad anda perdida y no encuentra la salida. Tor tiene muchas incógnitas, vías muertas o callejones sin salida, una de ellas es:

La del abogado Ricardo Gómez de Olarte, el último abogado que tuvo Josep Montaner, abogado al cuál Josep contrató poco después de ser titulado como “amo de la montaña”. Ni la familia Sansa sabía que había sido contratado por Josep. Ricardo Gómez de Olarte declaró en 30 Minuts haber quedado con Josep en persona antes de su asesinato, unos cinco días antes. Esto situaría la muerte de Josep entre el 24 y 26 de julio de 1995, tumbando el testimonio de Antonio Gil, que aseguró que presenció el asesinato de Josep, el 19 de julio de 1995. Hasta el 30 de julio de 1995 el cadáver de Josep Montaner no fue hallado. La pregunta es: ¿Porqué la investigación no prestó atención al testimonio de Ricardo Gómez de Olarte?  


Luciérnaga.


1 comentari:

  1. Salutacions a tothom. Una bona pregunta llençada per el company Luciérnaga, de la que en podem treure algunes més, que són segurament les especulacions que fa en Carles Porta a Tor, tretze cases i tres morts. Amb el testimoni del lletrat Gómez de Olarte, es posa de manifest una vegada més a l'entramat de la història, la mítica mà negra de la que tothom sembla que en feia referència a la investigació d'en Porta; potser per responsabilitzar quelcom de les coses que no els havien resultat com esperaven, o potser amb tota la raó que es mereixien per l'estrany d'alguns fets que encara a dia d'avui ens preguntem. Sigui com sigui, el fet de ni tan sols una trucada rutinària al lletrat, tant per part de la Guàrdia Civil com del jutjat que va instruïr el sumari, o el mateix jutge en persona, és força sospitós i incomprensible, de tal manera que deixa en evidència inevitable o en total sospita, els encarregats de la investigació i del sumari del crim d'en Josep Montané, Sansa. És una de les moltes incògnites més del misteri de Tor, que tal i com escriu el col·laborador Luciérnaga, tants anys després encara segueixen sorpenent-nos. Opino que precisament per això és tan atractiu el cas del misteri de Tor, i tot el que envolta l'assassinat no resolt, i que tantes incògnites i misteris barrejats, puguin arribar a coexistir al mateix relat. Tractarem més misteris com aquest, al llarg del temps al bloc de La Maledicció de la Muntanya de Tor.

    Salut
    El Minaire.-

    ResponElimina

Els vostres comentaris passaran una moderació prèvia i en breu seran publicats. Gràcies per la vostra participació.

Entrada Destacada

Entrevisten Carles Porta a Rac1: "M'ha trucat un dels personatges de 'Tor' dient que m'ha amagat informació"

Salutacions cordials i benvinguts sigueu una vegada més a la Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc.     El passat 9/7/24 van ...