20 de setembre 2022

Tor, Reinventar-se o Morir (2a Part)

Salutacions cordials i benvinguts sigueu una vegada més a la MMT.

Com ja era d'esperar, i després d'alguns missatges de seguidors demanant quan publicaríem la segona part del relat de ficció titulat 'Tor, Reinventar-se o Morir', avui ens omple de satisfacció anunciar-vos que per fi, després d'uns dies complicats, pugem al bloc la cloenda d'aquesta història de ficció que deixa però, una porta oberta a seguir el fil del projecte fantàstic que s'hi emplaça.

 

 

Aprofitant l'avinentesa, us fem saber que també a petició d'alguns lectors, modificarem les pàgines del bloc on publiquem els relats de ficció, doncs com que són textos més llargs no es fan massa adients per llegir en fons de pàgines fosques amb lletra més lluminosa, per tant els escriurem amb una altra tipografia en fons blanc amb lletra negra, millorant així l'experiència de lectura a aquesta secció del bloc. Dit això, si en algun moment trobeu que hi pugui haver quelcom que no funciona com cal, podria ser motivat per aquests canvis, que si bé mirem de fer en horaris de menys afluència al bloc, podria ser que us hi trobeu mentre llegiu alguna pàgina de les que es veuran afectades.

Us agrairem com sempre els vostres suggeriments, possibles problemes tècnics, opinions, qüestions, etc., a través dels formularis de comentaris que podreu trobar gairebé a tots els peus de pàgina del bloc.

Així doncs, desitgem que gaudiu la segona part d'aquest relat de ficció ambientat a Tor i els seus personatges, que podeu llegir al següent enllaç: Tor, Reinventar-se o Morir (2a Part), i també, com ja és habitual, al llistat de l'apartat corresponent del menú de la columna de la dreta, on sempre el tindreu disponible >>>>

 

 

Entrada Destacada

Carles Porta Reedita 'Tor, Tretze Cases i Tres Morts'

Benvinguts sigueu a la Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc. Hem sabut fa ben poc que, el passat 2.023, el periodista i escr...