21 de desembre 2022

El Projecte Immobiliari Original de Rubén Castañer per a la Muntanya de Tor

Salutacions, seguidors del bloc. Avui em plau donar-vos la benvinguda a una entrada especialment interessant.

Com ja hem comentat en altres ocasions, un dels protagonistes que va col·laborar a escriure la història més recent de Tor i la seva controvertida muntanya, estava preparant un llibre inèdit juntament amb un col·laborador amic personal seu, que continua amb el projecte després de la desaparició d'aquest polèmic personatge que fou Rubén Castañer Ejarque. En col·laboració amb la filla del desaparegut Castañer, Pedro Blasco està culminant l'obra de qui una vegada fou l'home que volia transformar la muntanya de Tor, convençut per Josep Montaner per a aventurar-se a aquest gran projecte que mai va poder fer-se realitat, excepte a la literatura fantàstica d'aquest bloc.
 
 

 
A més a més de treballar en el llibre de Castañer, Blasco també va col·laborar estretament amb el seu amic per plasmar en format digital el projecte de les pistes d'esquí i urbanització de la muntanya de Tor, que incloem també a aquesta entrada.
És doncs un honor presentar-vos el projecte original de Rubén Castañer al bloc La Maledicció de la Muntanya de Tor. Pitjant el següent enllaç podreu llegir també unes línies introductòries al projecte, signades per Pedro Blasco, amic del desaparegut Castañer, i Amanda Castañer, filla del protagonista d'aquesta entrada.
 
 

Entrada Destacada

Setè Capítol de 'Tor': Els Contrabandistes

Salutacions i benvinguts a l'entrada de la ressenya del capítol VII de 'Tor', la sèrie documental de Carles Porta, al bloc de la...