17 de desembre 2022

Els Adhesius per a WhatsApp® dels Personatges de Tor

Benvinguts sigueu al bloc de la MMT, seguidors del misteri.

Ja fa unes setmanes que treballàvem a la creació d'un paquet d'adhesius personalitzats per a l'aplicació de missatgeria instantània més popular i més emprada als nostres dispositius mòbils; WhatsApp®. En aquest cas, hem volgut retre homenatge als personatges de la història de Tor en clau d'humor, per variar una mica de la línia seriosa habitual del bloc, i aprofitar també per a promocionar-lo i d'aquesta manera que arribi a més públic a qui pugui interessar.

 


Fins ara hem creat un paquet amb vint-i-tres adhesius on hi apareixen alguns dels personatges de la història de Tor com a protagonistes, i uns logotips per a la promoció del bloc. Tenim previst crear-ne uns quants més, que penjarem a la mateixa ubicació d'aquesta primera fornada.
Per a poder instal·lar aquests adhesius a la nostra aplicació de missatgeria instantània, WhatsApp®, prèviament hem de tenir instal·lada l'aplicació Sticker Maker que podrem descarregar de la PlayStore® de Google®, pitjant el botó següent:
 
 

 
Una vegada descarregada i instal·lada l'aplicació Sticker Maker al nostre dispositiu mòbil (o d'escriptori; PC, Mac, etc.) amb l'aplicació WhatsApp® prèviament instal·lada i funcionant, podrem descarregar el paquet d'adhesius dels personatges de Tor, pitjant el botó de sota:
 



Quan el nostre dispositiu hagi descarregat el paquet d'adhesius, aquests es podran veure a l'aplicació Sticker Maker, que ens suggerirà de passar-los a la biblioteca d'adhesius de WhatsApp®, des d'on podrem enganxar-los als nostres xats amb qui volguem sorprendre emprant aquests nous adhesius inèdits fins ara.
Desitgem doncs que els gaudiu i arribin a tots els dispositius mòbils dels aficionats al misteri de la muntanya de Tor, i als dels que encara no l'han descobert.
 
 
 

 

Entrada Destacada

Carles Porta Reedita 'Tor, Tretze Cases i Tres Morts'

Benvinguts sigueu a la Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc. Hem sabut fa ben poc que, el passat 2.023, el periodista i escr...