29/03/2004 - La Vanguardia: El tiempo se ha detenido en Tor

Pàgina sencera dedicada a la problemàtica de Tor en forma de crònica, on es manifesten alguns dels propietaris de la Muntanya de Tor, tot mostrant el seu esgotament després de més de vint anys en litigis per la propietat de la mateixa, podríem dir que pel de sempre, el Palanca, que mai va estar d'acord en les resolucions judicials ni els acords amistosos que els copropietaris miraven d'assolir per tallar tants anys de desgast emocional i físic als tribunals, i que exercia el seu dret legal de recòrrer les sentències que feia contínuament, com si tingués l'interès d'eternitzar els procediments i desgastar els altes propietaris que, fins i tot en alguns casos van renunciar a la copropietat de la muntanya més disputada del Pirineu, que finalment va tornar a l'estat legal dels orígens dels estatuts que feren seva les tretze cases de Tor. Tant de patiment i sang, per no res.

Quin interès tenia en Jordi Riba, Palanca, per posar pals a les rodes dels procediments que es van allargar tant per la propietat de la Muntanya de Tor? En realitat era orquestrat, tal i com assegurava en Rubén Castañer, per una facció a l'ombra?

 
Pàgina descarregada de l'hemeroteca de La Vanguardia. lavanguardia.com/hemeroteca

 

Salut

El Miner de Tor

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

La Copa del Món d'Esquí Compromesa per Desavinences amb els Propietaris de la Muntanya de Tor

Salutacions i benvinguts a una nova edició en forma d'entrada al bloc La Maledicció de la Muntanya de Tor . Com ja sabeu, fa uns dies qu...