29/03/2004 - La Vanguardia: El tiempo se ha detenido en Tor

Pàgina sencera dedicada a la problemàtica de Tor en forma de crònica, on es manifesten alguns dels propietaris de la Muntanya de Tor, tot mostrant el seu esgotament després de més de vint anys en litigis per la propietat de la mateixa, podríem dir que pel de sempre, el Palanca, que mai va estar d'acord amb les resolucions judicials ni amb els acords amistosos que els copropietaris miraven d'assolir per acabar amb tants anys de desgast emocional i físic als tribunals, i que exercia el seu dret legal de recórrer les sentències que feia contínuament, com si tingués l'interès d'eternitzar els procediments i desgastar els altes propietaris que, fins i tot en alguns casos van renunciar a la copropietat de la muntanya més disputada del Pirineu, que finalment va tornar a l'estat legal dels orígens dels estatuts que feren seva les tretze cases de Tor. Tant de patiment i sang, per no res.

Quin interès tenia en Jordi Riba, Palanca, per posar pals a les rodes dels procediments que es van allargar tant per la propietat de la Muntanya de Tor? En realitat era orquestrat, tal i com assegurava en Rubén Castañer, per una facció a l'ombra?

 
Pàgina descarregada de l'hemeroteca de La Vanguardia. lavanguardia.com/hemeroteca

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

Mor l'Advocat de la Família Sansa i Porta Posa Data a l'Estrena de l'Esperada Docusèrie de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a l'únic bloc especialitzat amb la història del poble de les tretze cases, La Maledicció ...