Un policía cansado

El sargento Uclés (Yanes a l'obra de Porta) fue trasladado medio año antes de que en 1997 los máximos sospechosos y culpados fueran liberados por múltiples irregularidades o revisión del caso, esto no está claro, y no parecía contento y si muy decepcionado. Al parecer al verse con Porta declaró sin tapujos que allí no hubo una investigación, al menos una investigación estricta y profesional como él opinaba que debió ser. Esto ya es un detonante. Uclés fue el que detuvo a Mont y Marli, y le disgustó que fuesen puestos en libertad. Uclés tenía una hipótesis del caso, pero algo no le dejó progresar, otro hecho alarmante ya que era policía y el encargado del triste suceso. Según Yanes, por llevar a juicio al chófer de su capitán, y queriendo llevar también al propio capitán, se buscó un problema muy grande y acabó trasladado. Aparte de esto, Uclés cuenta que el testigo de Gil fue un despropósito, no había por donde cogerlo. ¿Alguien entiende algo?

 

Luciérnaga.

 

2 comentaris:

 1. Salutacions company Luciérnaga i visitants de la MMT.
  El més estrany que trobo de tot això relacionat amb l'investigador de la G.C. encarregat d'investigar l'homicidi d'en Sansa, són totes les incongruències que podem observar al llarg de les aparicions d'aquest senyor en les troballes del "Patter de Tor" publicades als seus documents. Potser la més grossa per part seva, l'error monumental de no citar oficialment a judici al que podria haver estat testimoni decisiu: El contrabandista Batallé, tal i com hem comentat anteriorment en altres pàgines. Tot i assegurant a l'entrevista d'en Porta que no el van deixar investigar, com pot ser que per la seva part també hi trobem indicis que ens indiquen mala praxis? Tal i com escrius, i segons en Porta, aquest sergent va ser traslladat per suposadament haver-se ficat en els embolics del xofer del capità i es volia també atrevir a denunciar el mateix capità de zona per presumptes delictes de contraban. Va ser força casual el seu trasllat d'unitat, justament en plena investigació i amb el sumari encara obert pel crim d'en Montané. Però si em permeteu, la meva experiència em diu que les casualitats no existeixen, en tot cas poden ser causalitats, i em temo que és el que va passar en aquest despropòsit de sumari.
  Res de tot això no seria d'estranyar, doncs com ja sabem, evidentment, hi havia molts interessos creats a Tor i la seva Muntanya, i on hi ha interessos econòmics, hi ha corrupció i tot el que aquesta comporta.

  Salut
  @El Minaire

  ResponElimina
 2. El mismo Yanes lo dice en el libro de Porta: No se quiso investigar del todo...

  ResponElimina

Els vostres comentaris passaran una moderació prèvia i en breu seran publicats. Gràcies per la vostra participació.

Entrada Destacada

Entrevisten Carles Porta a Rac1: "M'ha trucat un dels personatges de 'Tor' dient que m'ha amagat informació"

Salutacions cordials i benvinguts sigueu una vegada més a la Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc.     El passat 9/7/24 van ...