02 d’abril 2024

2n Aniversari de 'La Maledicció de la Muntanya de Tor'

Salutacions cordials i benvinguts sigueu una vegada més al bloc de la història del poble de les 13 cases i la seva controvertida muntanya.

Amics, estem d'enhorabona, doncs el passat dia vint-i-set de març del present 2.024, La Maledicció de la Muntanya de Tor va celebrar el seu segon aniversari. És gràcies als fidels seguidors i col·laboradors d'aquest mitjà que hem aconseguit arribar fins aquí, oferint-vos regularment una mica més d'informació relacionada sempre amb la història de la muntanya de Tor i els seus protagonistes, el tema fonamental que ens ocupa, fins ara, a l'únic bloc especialitzat amb aquest gran tema.
 
 

 
Així doncs, desitgem poder celebrar molts més aniversaris del bloc amb la vostra inestimable companyia, i desitgem també, i és potser el més important, que la història del cèlebre poble del Pallars Sobirà no caigui en l'oblit i no es limiti a formar part d'una tendència o d'una moda passatgera, doncs creiem que aquesta història és molt més que no pas tot això tan simple.
Aleshores, no deixeu de seguir-nos perquè la il·lusió i les ganes amb les que es va començar aquest bloc no han minvat pas, doncs tot ben al contrari; tenim moltes més coses i projectes per a oferir-vos i compartir amb tots vosaltres, seguidors del misteri.
 
Fins aviat!
 
 
 
Bloc MMT

Entrada Destacada

Mor l'Advocat de la Família Sansa i Porta Posa Data a l'Estrena de l'Esperada Docusèrie de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a l'únic bloc especialitzat amb la història del poble de les tretze cases, La Maledicció ...