12 de juny 2022

El Llibre de Rubén Castañer (2a entrada)

Bona nit visitants de la MMT.

Escrivim una segona entrada sobre el tema del llibre de Rubén Castañer, del que vam tenir coneixement per una casualitat mentre indagàvem a la xarxa tot fent recerca d'altres informacions per al bloc.

En un principi ens va semblar que tot indicava que ell mateix n'era l'autor, però després d'insistir via Twitter al suposat amic del propi Castañer, aquest ha respost amb unes noves informacions, i pel que sembla el mateix Rubén Castañer no va poder veure aquesta obra literària acabada, que ara es dediquen a concloure l'amic i familiars en el seu honor, i que ja haurà de ser a títol pòstum que en vegi la llum.

A continuació en podeu veure la captura de pantalla de les converses a través de Twitter, on l'autor del misteriós llibre ens indica que es dona una altra versió dels fets, diferent a l'oficial. Quina versió deu ser aquesta? Restarem a la guait i anirem compartint tota nova informació al respecte.

 

 


 

 

 

Entrada Destacada

Carles Porta Reedita 'Tor, Tretze Cases i Tres Morts'

Benvinguts sigueu a la Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc. Hem sabut fa ben poc que, el passat 2.023, el periodista i escr...