07 de febrer 2023

Segon Aniversari de la Mort d'Antonio Gil José

Salutacions cordials, seguidors del bloc.

Ahir, sis de febrer del 2.023, s'acomplia el segon aniversari de la mort d'Antonio Gil José, l'únic testimoni presencial de l'assassinat de Josep Montané Baró, Sansa. Controvertit i també polèmic testimoni que finalment fou desestimat al judici contra els presumptes criminals Josep Mont i la seva parella sentimental, Marli Pinto.
 
 

 
Com ja hem comentat en altres entrades, la versió dels fets segons l'Antonio Gil semblava massa estudiada, fins i tot no seria pas desgavellat dir que algú li podria haver fet memoritzar fil per randa, a jutjar per la manera com la relatava, sense variar mai ni una coma, excepte en una ocasió mentre dinava amb Carles Porta i el seu equip del 30 minuts, quan més relaxat, va explicar els fets amb diferents termes.
Cal recordar també que la psicòloga forense que el va examinar per determinar-ne l'estat mental, escrivia literalment a l'informe pericial que Gil José tenia una capacitat de fabulació escassa, fins i tot definint-lo gairebé com de 'border line'.
La nostra opinió al respecte, continua essent la mateixa que hem mostrat en altres ocasions; l'Antonio Gil José, creiem, va ser induït pel jutjat instructor del cas per manipular la realitat i donar un fals testimoni al judici. El motiu no queda prou clar, però podria ser perquè la famosa mà negra de Tor, de la que tantes vegades n'hem fet menció al bloc, li convingués disposar d'uns caps de tur, en aquest cas Mont i Pinto.
Antonio Gil ja no ens podrà dir el contrari, si no és que ho confessés a algú abans de morir i reconegués que va donar un fals testimoni al judici pel crim de Sansa. Podria ser per això que cert periodista en tingui alguna informació al respecte, però en tot cas se la reserva per si mateix.
 
  
 
Salut

El Miner de Tor

 

Entrada Destacada

Curiositat: Fotografia Històrica de Tor dels Anys 30 (S. XX)

Salutacions i benvinguts sigueu al bloc, seguidors de La Maledicció de la Muntanya de Tor. Fa tot just uns dies, a la xarxa social Twitter ,...