22 de juny 2022

La Maledicció de la Muntanya de Tor a YouTube

Salutacions seguidors de la MMT.

Fa aproximadament un mes, el bloc té presència a YouTube, on fins ara s'hi han penjat quatre vídeos relacionats amb el tema que ens ocupa: Els misteris de la Muntanya de Tor.

Els vídeos que s'hi han pujat són, el 30 Minuts emès l'abril del 1.997 Tor, la muntanya maleïda, la primera notícia sobre la Muntanya de Tor emesa al telenotícies de TV3, el judici contra Josep Mont i Marli Pinto, i una altra notícia també emesa per TV3 al TN, que ens parla de la sentència de l'Audiència de Lleida que donava la muntanya a tots els veïns de Tor.

A continuació podeu veure tots els vídeos, que restaran també llistats als menús de la columna de la dreta, dins les seccions corresponents; Notícies de premsa i televisió relacionades amb Tor i a Enllaços d'interès i curiositats relacionats amb Tor.

Hem afegit també una petita novetat que potser ens ajudarà a ambientar una mica més l'experiència de lectura al bloc. Es tracta d'un reproductor de música de YouTube ubicat a la capçalera del menú de la columna de la dreta, que podeu controlar engegant o aturant la música, al vostre gust.

 

 

 



Desitgem que gaudiu visualitzant aquests vídeos i si ho trobeu interessant, podeu subscriure-us al canal de YouTube La Maledicció de la Muntanya de Tor.

 

 

 

Entrada Destacada

Carles Porta Reedita 'Tor, Tretze Cases i Tres Morts'

Benvinguts sigueu a la Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc. Hem sabut fa ben poc que, el passat 2.023, el periodista i escr...