27 de setembre 2022

La Maledicció de la Muntanya de Tor Fa 6 Mesos i 10.000 Visites

Benvinguts sigueu una vegada més al bloc La Maledicció de la Muntanya de Tor.

Tal dia com avui del passat mes de març del present 2.022, inauguràvem la primera entrada a aquest bloc dedicat al misteri de Tor i la seva muntanya. Han passat exactament sis mesos des de llavors, i hem aconseguit posicionar-nos a la xarxa amb 10.000 visites que justament s'han acomplert també avui. Casualitat? Personalment no hi crec en les casualitats, doncs les podríem considerar més aviat causalitats.

Volem agrair-vos a tots/es els/les visitants i seguidors/es d'aquest bloc el vostre interès en aquest treball, que intenta acostar-nos cada dia una mica més a comprendre els misteris que encara s'amaguen a la muntanya de la discòrdia; la Muntanya de Tor. També agrair als col·laboradors incondicionals el temps dedicat per fer més gran i més interessant aquest lloc, amb les seves inestimables aportacions.

 Com ja en fèiem ressò en una altra entrada , en haver-se internacionalitzat la història de Tor amb la traducció de l'obra de Carles Porta Tor, tretze cases i tres morts, el bloc rep visites de diferents i variats països, com ara Espanya, Estats Units d'Amèrica, i Alemanya, entre molts d'altres, però són aquests tres països en aquest ordre, des d'on més ens visiten. Salutacions doncs als visitants d'arreu que s'han interessat per La Maledicció de la Muntanya de Tor, el que poden gaudir en la seva llengua gràcies a la tecnologia de traducció de Google.

Desitgem que ens seguiu en moltes més entrades i pàgines, i novament us animem a col·laborar amb el bloc, comentant o aportant tot el que us sembli destacable, així com els vostres dubtes, suggeriments, idees, crítiques, etc., sempre sereu benvinguts i benvingudes.


 

Entrada Destacada

Setè Capítol de 'Tor': Els Contrabandistes

Salutacions i benvinguts a l'entrada de la ressenya del capítol VII de 'Tor', la sèrie documental de Carles Porta, al bloc de la...