20/12/1996 - La Vanguardia: En libertad los acusados del crimen de Tor ante la escasa credibilidad del único testigo

En aquesta pàgina de La Vanguardia de l'edició del vint de desembre del 1.996, ens destaquen la notícia que ens narra altra vegada el periodista Pau Echauz, on queden lliures els únics acusats per l'assassinat d'en Josep Montaner, Sansa, com a fruit dels dubtes que presenta l'únic testimoni de càrrec, l'Antonio Gil José, amb les seves contradiccions, manca de credibilitat a la reconstrucció dels fets, així com el seu malaurat historial mèdic.

També ens parla d'en Miguel Aguilar Asensio, 'l'skin', que fou detingut per la Guàrdia Civil com a primer sospitós del crim, inculpat per la nota manuscrita que va deixar a Casa Sansa abans de marxar, i que automàticament el posaren en llibertat per manca de proves més sòlides. El fet que potser ens pugui fer sospitar és que l'skin, després del crim, marxés a viure a Miami on va ser empresonat per tràfic d'estupefaents. Hi va arribar fugint de la justícia espanyola, o va ser només casualitat a la vida d'aquest violent fracassat?

Realment en Gil va acusar Mont i Pinto de l'assassinat del vell per venjança? Com en podia tenir coneixement dels detalls forenses i de com va ser agredit si no ho va presenciar? Potser va ser còmplice penedit?

El misteri continua vigent, esperant que algú el desvetlli, un dia d'aquests. 

Pàgina descarregada de l'hemeroteca de La Vanguardia. lavanguardia.com/hemeroteca

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els vostres comentaris passaran una moderació prèvia i en breu seran publicats. Gràcies per la vostra participació.

Entrada Destacada

Setè Capítol de 'Tor': Els Contrabandistes

Salutacions i benvinguts a l'entrada de la ressenya del capítol VII de 'Tor', la sèrie documental de Carles Porta, al bloc de la...