23 de juny 2022

Relats de Ficció a Tor

Amb aquesta nova secció al bloc de la MMT volem afegir una temàtica inèdita fins ara, com són les històries de ficció ambientades a Tor, amb els personatges que van protagonitzar els fets que tingueren lloc en aquesta singular muntanya dels Pirineus de Lleida.
Anirem escrivint i publicant històries o relats curts que podrien haver passat a Tor, on els protagonistes seran els mateixos que ja coneixem de la crua realitat d'uns fets que van marcar la seva història per sempre.
Desitgem doncs que siguin del vostre gust i en gaudiu. Si voleu fer algun suggeriment, no ho dubteu, seran benvinguts.
Com sempre, per accedir a la nova secció, la podreu trobar al menú de la columna de la dreta, encara que publicarem una entrada nova cada vegada que pugem un nou relat.
Encetem la secció Relats de Ficció a Tor amb una història de contraban a la Muntanya de Tor, on els protagonistes són els "hippies" i els seus comandaments. La podeu llegir en el següent enllaç: Nit de Contraban a la Muntanya Maleïda

    

 

Salut

Entrada Destacada

Nova Actualització de la Cronologia dels Fets de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a la MMT . Tot just acabem d'actualitzar l'entrada titulada Cronologia dels Fets de T...