14/11/1980 - La Vanguardia: El Ayuntamiento quiere que se solucione la problemática de Tor

Retall del diari del dia 14 de novembre del 1.980, edició de La Vanguardia, en la que es fa un recull en una columna sobre les irregularitats i il·legalitats que es duen a terme a Tor, per part d'una empresa que pretenia construïr-hi un complex d'hivern i altres infraestructures.

En Jordi Riba, Palanca, que va dirigir el consistori d'Alins durant uns anys, fins i tot es va reunir amb el president de la Generalitat de l'època: el Molt Honorable Jordi Pujol, per explicar el que estava succeïnt a Tor i denunciar que les autoritats no feien cas de denúncies lícites contra aquesta empresa que, d'alguna manera feien el que els semblava davant la impotència del batlle d'Alins a l'hora que també de Tor.

No és d'estranyar doncs l'actitud amb la que actuava en Palanca, vivint a la seva pròpia pell aquestes injustícies durant tant de temps, i que es prengués la justícia per la seva mà, doncs havia perdut qualsevol mena de respecte envers les autoritats, les lleis, i tot el sistema que feia la vista grossa amb tot el que succeïa en aquella maleïda muntanya.

 


 

Pàgina descarregada de l'hemeroteca de La Vanguardia. lavanguardia.com/hemeroteca

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

Mor l'Advocat de la Família Sansa i Porta Posa Data a l'Estrena de l'Esperada Docusèrie de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a l'únic bloc especialitzat amb la història del poble de les tretze cases, La Maledicció ...