24 de juliol 2024

Entrevisten els Germans Aulestia i Gregori Parla de Tor

Benvinguts sigueu a una nova edició al bloc de la història del poble de les tretze cases. Us saluda el seu editor.

Fa unes setmanes escrivíem una entrada en relació a l'entrevista que Catalunya Ràdio va fer a Gregori de Aulestia, com ja sabeu, personatge imprescindible de la història més recent de Tor. (Entrevisten Gregori de Aulestia a Cat Ràdio: 'Sansa em Deia: Vigila Perquè el Poble és Molt Malparit').
El mateix equip de Cat Ràdio encarregat d'entrevistar el secretari personal de Sansa, va tornar al castell de Gallifa per assistir a una trobada prou especial. Fou amb els dos dels quatre germans Aulestia més coneguts; Gregori i Oswald. A la gravació, d'uns vint-i-quatre minuts de durada, el periodista formula als germans unes preguntes prou interessants per a conèixer per sobre les seves emocionants vides. Com no podia ser d'una altra manera, a Gregori li correspon respondre a les qüestions que encara havien quedat pendents sobre Tor a la primera reunió. Podria ser que hi hagués una tercera entrevista, tot i que per explicar amb pèls i senyals les vides d'aquests dos grans personatges, possiblement necessitaríem milers d'entrevistes. No us farem cap avanç i us recomanem escoltar l'enregistrament sencer.
 


 
Per escoltar l'entrevista als germans Aulestia, ho podeu fer seguint aquest enllaç:

Gregori i Oswald Aulèstia: "Hem tingut una vida de sexe, droga i rock and roll"





Bloc MMT
 

Entrada Destacada

Dos Reportatges de TV Inèdits de la Muntanya de Tor

Salutacions cordials i benvinguts sigueu a una nova edició a La Maledicció de la Muntanya de Tor , seguidors del bloc. Si recordeu la sèrie ...