07 d’abril 2024

Mor l'Advocat de la Família Sansa i Porta Posa Data a l'Estrena de l'Esperada Docusèrie de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a l'únic bloc especialitzat amb la història del poble de les tretze cases, La Maledicció de la Muntanya de Tor.

 

 

Avui mateix s'ha anunciat la mort de Francesc Sapena, notori i destacat lletrat penalista de les comarques lleidatanes, que entre d'altres casos importants, va dur l'acusació encarregada per la família Sansa als judicis pel crim encara sense resoldre de l'amo de la muntanya de Tor, com ja sabeu. 
Sapena es va fer popular amb el cas de Sansa, i per la seva aparició al 30 minuts de TV3 el 1.997, que en va fer el tancament amb una frase del desaparegut advocat que es va fer cèlebre i vam recollir al bloc a la pàgina titulada 'Les frases cèlebres dels personatges de Tor':
 
«De vegades penso que la més desbordada imaginació d’un guionista de TV fent un argument recargolat, dramàtic, tràgic, complicat, no hagués superat, ni superaria el que, desgraciadament, a la vida real, estem veient a Tor, i estan vivint a Tor»
 
Mitjans digitals com Segre se n'han fet ressò de la desaparició de Francesc Sapena, així com també ho ha fet el periodista Carles Porta al seu compte de X (Twitter), aprofitant l'avinentesa per anunciar quelcom que dúiem esperant fa anys; L'esperada estrena de la 'docusèrie' sobre Tor que Porta estava posant a punt per a TV3, i de la que tantes entrades hem dedicat.
 Esperem doncs fins el dia vint-i-nou del present mes, per a poder assistir a l'estrena del primer capítol de l'obra que culminarà el treball de Carles Porta sobre el cas que tants afeccionats ha fet. Des d'aquí en valorarem cada capítol, i el comentarem esperant la vostra participació. Fins aleshores esperem poder-vos oferir la ressenya de 'Tor, foc encès', doncs sembla que cal llegir-lo abans de veure la 'docusèrie'.
Fins aviat doncs.
 
 

 
 Font del vídeo: 30 minuts/TV3-3Cat
 


Bloc MMT

Entrada Destacada

El Turisme Negre Torna a Sorgir a l'Escena Actual de Tor amb la Sèrie de Carles Porta

Salutacions, seguidors del bloc. Benvinguts una vegada més a la Maledicció de la Muntanya de Tor. Com ja sabeu, fa pocs dies va comparèixer ...