19/12/1996 - La Vanguardia: Confusión y contradicciones en el juicio por el crimen de la montaña de Tor

Retall de diari de La Vanguardia del dia dinou de desembre del 1.996, quan va començar el judici per l'assassinat d'en Josep Montané Baró, Sansa, contra Josep Mont i Marli Pinto.

En la primera vista del judici ja es denota, tal i com diu el titular, confusió i contradiccions. I és que amb uns personatges com aquests, que ni tan sols sabien el dia al que vivien, no podria haver passat d'una altra manera. Per no tenir no tenien ni una coartada clara. Individus amb aquest nivell intel·lectual podrien haver causat un homicidi i una coartada sòlida per a, posteriorment, deslliurar-se'n de les possibles acusacions?

I després tenim el testimoni de l'Antoni Gil, que no s'aguanta per enlloc, i que li és molt fàcil de desmuntar a la defensa, doncs fins i tot, Gil, li explica a un amica que va tenir una visió del crim. Increïble tot plegat. Aquell judici, més que un judici deuria esdevenir una mena de circ mediàtic amb uns personatges sortits d'una novel·la rocambolescament surrealista.

 


Pàgina descarregada de l'hemeroteca de La Vanguardia. lavanguardia.com/hemeroteca

 

Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

Nova Actualització de la Cronologia dels Fets de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a la MMT . Tot just acabem d'actualitzar l'entrada titulada Cronologia dels Fets de T...