02/08/1995 La Vanguardia: La Guardia Civil busca a un joven barcelonés como sospechoso del asesinato de Tor

En relació amb el retall del diari La Vanguardia del dia 1 d'agost del 1.995, on s'esmentava la nota trobada per la Guàrdia Civil a l'escenari del crim d'en Josep Montaner, Sansa, al dia següent es publicà ja la noticia en que el desconegut Miquel, sotasignat de la sospitosa nota, passa a ser objectiu de cerca per part d'aquest cos policial.

No era d'estranyar que l'autor de la nota fos el primer sospitós del crim, encara que precisament fou exculpat per aquest escrit, al·legant que ningú podria arribar a ser tan ruc de cometre un assassinat i deixar quelcom que l'inculpés d'aquesta manera tan obvia.

Doncs potser l'anomenat 'skin' era més llest del que semblava, i ell mateix cuinà la coartada perfecta per allunyar les sospites dels investigadors de la Guàrdia Civil.

Una persona que va ser contractada per en Sansa que s'havia de dedicar a protegir el vell, que se sap que era violent i gaudia veient patir els altres, més val no te'l facis enemic, per que pot arribar a esdevenir una perillosa arma de dues fulles.

 

 

Pàgina descarregada de l'hemeroteca de La Vanguardia. https://www.lavanguardia.com/hemeroteca

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els vostres comentaris passaran una moderació prèvia i en breu seran publicats. Gràcies per la vostra participació.

Entrada Destacada

Setè Capítol de 'Tor': Els Contrabandistes

Salutacions i benvinguts a l'entrada de la ressenya del capítol VII de 'Tor', la sèrie documental de Carles Porta, al bloc de la...