Inversores en Tor

Realmente ¿cuántos inversores miraban con sus ojos hacia la montaña de Tor? En la etapa final de Sansa en 1995, antes de irse al cielo, se hablaba de inversores andorranos con El Rubén a la cabeza, y también de inversores ingleses, aquellos que se ponían nerviosos por las prisas, según Palanca, pero resulta que había franceses también, con mucha pasta dispuestos a darle a Sansa 600 millones. Mucha pasta. Dicen que alguien creyó que esa fortuna la enterró Sansa en sus tierras y por eso lo pelaron, pero no fue así. Los franceses no eran tontos y nunca pagaron a Sansa, según su último abogado. El tema es que Sansa tenía un proyecto que cuadruplicaba la estación de Baqueira. Eso atrajo a muchos inversores; ingleses, franceses, belgas, andorranos… ¿alguien da más?

 

 

Luciérnaga.

 

1 comentari:

  1. Salutacions company Luciérnaga. Salutacions seguidors de la MMT.
    Segons en Carles Porta i les informacions esbrinades al respecte, també hi va haver uns inversors belgues, que se suposa que van oferir-li al vell Sansa 15.000 milions de les antigues pessetes, una mica més de noranta milions d'euros d'avui dia, i li van fer una paga i senyal de 600 milions de pessetes, uns tres milions sis-cents mil euros actuals, els que segons la llegenda en Sansa va enterrar en alguna de les seves finques o potser a casa seva.
    També podríem comptar els interessats que en Rubén Castañer va dur a l'any 1.977; Rodolfo Martín Villa i el tinent general de Catalunya, que segons el mateix Castañer, en van quedar enamorats, però tot i així no van arribar a cap tracte, que se sàpiga fins ara.
    Podem imaginar-nos com seria aquella muntanya fins que no es va declarar parc natural, i per tant es van esvair les ànsies de transformar-la i urbanitzar-la i traure'n una fortuna. És de suposar doncs que amb la requalificació del sòl, s'esvaïssin per tant, o com a mínim es pacifiquessin en cert grau, els enfrontaments i disputes dels copropietaris, que avui dia i des de ja fa alguns anys, no els es possible urbanitzar la muntanya i per tant, perd el seu interès per convertir-se en un complex turístic o en una urbanització de casetes per als caps de setmana. Potser és millor així, conservant el seu caràcter verge i natural, sense ni un gram de ciment, que és el que pretenia La Mà Negra de Tor.

    Salut
    @El Minaire

    ResponElimina

Entrada Destacada

Mor l'Advocat de la Família Sansa i Porta Posa Data a l'Estrena de l'Esperada Docusèrie de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a l'únic bloc especialitzat amb la història del poble de les tretze cases, La Maledicció ...