04/1997 (Mitjà desconegut): El testigo del crimen de Tor, ingresado en el psiquiátrico de Lleida

En aquest retall de diari fotografiat i penjat al lloc web de TV3, suposem que publicat a la primera meitat del mes d'abril de l'any 1.997, el mitjà en questió es va fer ressó de la notícia de l'ingrés al psiquiàtric de Lleida de l'únic testimoni de càrrec de l'assassinat encara per resoldre d'en Josep Montaner Baró, Sansa, trobat mort a casa seva de Tor el juliol del 1.995.

Com ja sabem pel que ens explica Carles Porta a 'Tor, tretze cases i tres morts' i al podcast de Catalunya Ràdio, l'Antoni Gil el va trucar espantat i borratxo dient-li que el seguien per matar-lo i li demanava insistentment que hi anés. Uns dies més tard, la policia local de La Seu d'Urgell se'l trobava inconscient al terra de l'habitació de la pensió on vivia, a sobre d'un bassal de sang, en intentar tallar-se les venes però pel que sembla i segons van dictaminar els metges, no va tenir una intenció clara de treure's la vida, doncs més aviat el que pretenia era cridar l'atenció o demanar ajuda per la pressió tan gran que patia.

Per part del jutge de La Seu, es van arribar a interrogar els sospitosos de la mort de Sansa, Marli Pinto i Josep Mont, per mirar de determinar si eren els responsables de la forta depressió que patia Antonio Gil, doncs des que van sortir de la presó es van trobar vàries vegades amb el testimoni de càrrec, responsable en part que aquests dos es passessin catorze mesos i sis dies a l'ombra.

 

 
 
Retall de diari descarregat del lloc web de TV3. cutt.ly/wXLQnzV


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els vostres comentaris passaran una moderació prèvia i en breu seran publicats. Gràcies per la vostra participació.

Entrada Destacada

Setè Capítol de 'Tor': Els Contrabandistes

Salutacions i benvinguts a l'entrada de la ressenya del capítol VII de 'Tor', la sèrie documental de Carles Porta, al bloc de la...