28 de gener 2024

La Docusèrie 'Tor' s'Estrenarà a la Primavera?

Salutacions i benvinguts sigueu a la primera edició de l'any a la Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc.

Com la majoria de vosaltres ja sabeu, fa més d'un any i mig, anunciàvem l'esperada sèrie que Carles Porta està produint juntament amb TV3. Ha estat ja en quatre entrades al bloc que us en hem parlat, segons les notícies que ens han arribat de mitjans digitals, fent anunci de l'estrena d'aquesta producció que mai no arriba. Ara, però, ens diuen que la propera primavera podrem veure'n la seva projecció a 3Cat, plataforma de continguts de TV3. Però... realment serà així? Recordem que anteriorment ja vam rebre fins a quatre anuncis que no es van acomplir mai, tot i que una de les vegades ens deien que 'Tor', segons sembla es titularà la 'docusèrie', (Títol encara per confirmar) es va endarrerir per culpa de l'èxit inesperat del cas del crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona, història estrella del programa 'Crims' que dirigeix i presenta el periodista Carles Porta.
Tenim constància de l'interès per part de la productora de la 'docusèrie', perquè la nova producció de Carles Porta pugui veure la llum el més aviat possible, cosa que no posem en entredit, tot i que sembla que als aficionats al tema ens vagin donant llargues. Sigui com sigui, de ben segur que el contingut no ens decebrà, a jutjar pel temps que fa que aquesta producció de vuit capítols duu al forn.
Així doncs, i com sempre diem, només podem esperar pacientment, per veure finalment quan arriba l'esperat moment de l'estrena de la 'dicusèrie' en qüestió. Fins aleshores, ja sabeu que us en mantindrem informats de qualsevol novetat al respecte.
 
Notícia actual de Vilaweb sobre l'estrena de la 'docusèrie' de Carles Porta:
 
Entrades on vam escriure sobre els anuncis de la 'docusèrie':
 

Entrada Destacada

Mor l'Advocat de la Família Sansa i Porta Posa Data a l'Estrena de l'Esperada Docusèrie de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a l'únic bloc especialitzat amb la història del poble de les tretze cases, La Maledicció ...