07 de gener 2023

Directe.cat: Un candidat d'ICV, terrorista ambiental?

Benvinguts sigueu, seguidors de La Maledicció de la Muntanya de Tor.

Aquesta vegada voldríem opinar sobre una notícia apareguda al mitjà Directe.cat amb data vuit de maig del 2.007, que està directament relacionada amb una altra notícia que vam comentar fa ben poc, juntament amb la carta de protesta adreçada al director de Segre.com que també vam recollir al bloc. Ens parlen d'El Terrisses, suposat terrorista ambiental segons el defineixen a Directe.cat, doncs com podreu llegir a la notícia original, pel que sembla tenia muntat un abocador il·legal de vehicles, cobrant comissions sota mà als ajuntaments petits de la zona per retirar-los els vehicles abandonats sense fer preguntes.
Com hem pogut esbrinar, se li va notificar mitjançant el B.O.E. el no compliment total de la sanció, amb avís d'execució subsidiària en cas de no solucionar el tema dels residus acumulats en aquest cas a una finca a tocar del Noguera Pallaresa, a l'alçada de la ciutat de Sort. És a dir que ja tenia antecedents per pràctiques similars.
El que més sobta de tot plegat és que el tal Terrisses, antic amic de Palanca, s'ha dedicat també a la política. 
Sembla que Sansa va deixar una herència que va continuar aquest personatge, doncs després de la mort del que fou una vegada l'amo de la muntanya, es van enretirar vehicles abandonats que aquest havia deixat per tot arreu. Això va requerir unes molèsties per als veïns, i uns tràmits complicats i lents per a les administracions, que finalment de poc van servir.
Una cosa que no deixa de ser ben curiosa, certament, és el fet que el suposat delinqüent mediambiental fos candidat precisament d'Iniciativa per Catalunya Verds, un partit que teòricament fou de base ecologista.
 

Entrada Destacada

Entrevisten Carles Porta a Rac1: "M'ha trucat un dels personatges de 'Tor' dient que m'ha amagat informació"

Salutacions cordials i benvinguts sigueu una vegada més a la Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc.     El passat 9/7/24 van ...