21/12/2022 - Segre.com: Vehicles abandonats i abocaments de brossa a l'accés a la muntanya de Tor

Tal i com escrivíem a la darrera entrada, relacionada amb la carta de protesta publicada al diari digital Segre.com i dirigida al director d'aquest mitjà, els veïns de Tor i propietaris de la muntanya privada amb el mateix nom, se senten indignats i impotents davant l'incivisme reiterat d'algunes persones forasteres que abandonen residus i ferralla al camí d'accés a la finca. Pel que sembla hi ha un responsable concret que, segons asseguren, és qui hi abandona més ferralla i de vegades fins i tot animals vius.

A continuació en podeu llegir la notícia original descarregada del diari digital Segre.com, i en aquest mateix text, també hi podreu veure la novetat de les iniciatives sorgides per organitzar visites guiades a la muntanya de Tor, basades en la seva història popularitzada pel periodista Carles Porta i el seu 'Tor, tretze cases i tres morts'. Des del bloc celebrem aquestes bones iniciatives, que els hereus de la muntanya hagin deixat de banda els complexes sobre la "història negra de Tor", i s'hagin posat d'acord en un projecte que des d'aquí també vam trobar encertat en el seu moment, i que va ser protagonista d'un dels nostres relats amb més èxit de lectures; Tor, Reinventar-se o Morir, i la seva segona part; Tor, Reinventar-se o Morir (2a Part). Relats que ja han marcat una saga de la que n'estem preparant una tercera part, tal i com ens en vam fer ressò fa uns dies en una entrada:
'Escrivint la Segona Part del Relat 'Tor Mountain Virtual Experience: Arrenca el Projecte'.

 

 
Ja per acabar aquestes línies, trobem important llançar un missatge als hereus de la muntanya de Tor, dels que tenim coneixement que alguns ens visiten de manera anònima. Voldríem transmetre-us que aquest bloc s'escriu de manera desinteressada, sense cap ànim de benefici econòmic, ben al contrari, doncs com ja escrivíem a l'entrada inaugural, el que ens empeny a aquest projecte és una altra mena de motivacions. Així doncs, heu de saber també que som a la vostra disposició per col·laborar en tot el que ens sigui humilment possible amb la copropietat i els copropietaris de Tor, on la vostra història i la vostra muntanya són les protagonistes que donen el sentit a l'existència d'aquest mitjà. Esperem els vostres missatges en forma de comentaris, o també podeu contactar per correu electrònic a l'adreça del bloc: info@matorsa.com Rebeu una cordial salutació i sigueu benvinguts sempre que vulgueu, aquest bloc és casa vostra.
 
 
-Pitgeu la imatge per a ampliar-la-

 
 
Notícia descarregada a Segre.com
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els vostres comentaris passaran una moderació prèvia i en breu seran publicats. Gràcies per la vostra participació.

Entrada Destacada

Setè Capítol de 'Tor': Els Contrabandistes

Salutacions i benvinguts a l'entrada de la ressenya del capítol VII de 'Tor', la sèrie documental de Carles Porta, al bloc de la...