11 de març 2023

Ens Entrevistem amb el President Pujol

Salutacions cordials i benvinguts sigueu a una nova edició a la Maledicció de la Muntanya de Tor.

En ocasió de la presentació pública del llibre 'L'última Conversa', de Jordi Pujol, l'editor del bloc ha tingut l'ocasió d'entrevistar-se breument amb el M.H.P., i comentar la seva relació amb el tema de Tor.
El Periodista Carles Porta, a 'Tor, tretze cases i tres morts', hi menciona, segons li explica el mateix Rubén Castañer, que aquest va tenir una trobada amb Pujol al parlament de Madrid, on se suposa li va exposar la problemàtica de Tor, i el projecte de les pistes d'esquí, el qual li era sabotejat contínuament.
 Segons el propi Jordi Pujol, en declaracions directes a aquest mitjà, mai no va tenir res a veure amb el tema de Tor ni amb cap dels seus implicats, tot i que en recordava perfectament els fets malgrat els seus noranta-dos anys d'edat actuals. Això contrastaria també amb la notícia que algun mitjà se'n va fer ressò al seu moment, com per exemple La Vanguardia amb el titular 'El Ayuntamiento quiere que se solucione la problemática de Tor', notícia ja publicada i comentada anteriorment al bloc, on segons sembla, Palanca anà a Barcelona cercant les màximes autoritats del Govern Català, tractant així de posar fi a la problemàtica de la muntanya de la discòrdia, i pel que sembla finalment no ho va aconseguir.

 
  


Entrada Destacada

Mor l'Advocat de la Família Sansa i Porta Posa Data a l'Estrena de l'Esperada Docusèrie de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a l'únic bloc especialitzat amb la història del poble de les tretze cases, La Maledicció ...