07 de setembre 2022

Nou Relat de Ficció: Tor, Reinventar-se o Morir (1a Part)

Benvinguts sigueu a una nova entrada al bloc de la MMT.

És tot un plaer anunciar-vos la publicació d'un nou relat a l'apartat del bloc anomenat Relats de Ficció a Tor, on com ja sabeu, hi anem escrivint i afegint relats que estan relacionats directa o indirectament amb Tor i la seva història, així com amb els seus personatges que hi van protagonitzar els fets que tots coneixem.
 

 

En aquest últim relat, que serà publicat en dues parts, ens hem submergit en el món de la realitat virtual que podria ser perfectament aplicada a la història de Tor, per a convertir aquest poblet pirinenc en una mena d'escenari museístic on projectar-hi els fets que alguna vegada ja s'hi van succeir, i que no van passar pas desapercebuts.

El següent enllaç us durà directament a la pàgina de la primera part del relat, que desitgem sigui del vostre gust i en passeu una bona estona de lectura fantàstica, mentre treballem en la segona part de Tor, Reinventar-se o Morir.
Com sempre, podreu trobar qualsevol dels relats del bloc a l'apartat corresponent, dins el menú de la columna de la dreta >>>>


 

Entrada Destacada

Carles Porta Reedita 'Tor, Tretze Cases i Tres Morts'

Benvinguts sigueu a la Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc. Hem sabut fa ben poc que, el passat 2.023, el periodista i escr...