02 d’abril 2023

La 'Docusèrie' Tor, La Muntanya Maleïda s'Endarrereix Fins a la Tardor

Salutacions cordials i benvinguts sigueu a una nova edició al bloc La Maledicció de la Muntanya de Tor.

Va ser l'estiu de l'any passat que us anunciàvem l'estrena d'una sèrie documental amb Tor i la seva història recent com a protagonistes, en principi, prevista per al mes de març del present 2.023, però pel que sembla s'endarrerirà fins passat el proper estiu. (La Docusèrie de TV3 Tor, la Muntanya Maleïda s'Estrenarà al Març)
 
 

 
Segons anunciaven alguns mitjans de comunicació que se'n van fer ressò, la 'docusèrie' havia de tenir sis capítols, però fa poques setmanes el mateix Carles Porta va dir que en serien vuit, durant una entrevista a YouTube de la que en vam dedicar una entrada a la MMT: (Entrevisten Carles Porta a YouTube: La Sèrie de Tor Tindrà 8 Capítols).
Ens haurem d'esperar doncs fins a finals d'aquest 2.023 per poder veure la tan esperada sèrie, que fa anys es comenta de manera extraoficial. Des d'aquí us anirem informant de totes les novetats al respecte.
 
 

Entrada Destacada

Setè Capítol de 'Tor': Els Contrabandistes

Salutacions i benvinguts a l'entrada de la ressenya del capítol VII de 'Tor', la sèrie documental de Carles Porta, al bloc de la...