13/10/1995 - La Vanguardia: Un contrato anulado ante notario llevó hasta los acusados del crimen de la Montaña de Tor

Increïblement, en aquest retall de diari de l'edició de La Vanguardia del dia tretze d'octubre del 1.995, els investigadors canvien la seva hipòtesi sobre les seves sospites de l'assassinat de Sansa que justificaven com una possible venjança, i ara diuen que va ser motivat per una rescissió de contracte davant de notari, com se suggeria quan van detenir els principals sospitosos, justament el dia abans d'aquesta publicació.

Els investigadors, van abandonar les sospites de que el crim es produís arran de les disputes per la Muntanya de Tor, que van formar dos bàndols enfrontats des de feia anys, per culpar una parella de fracassats de la Seu d'Urgell. Tot això d'un dia per l'altre, si fa no fa.

La meva opinió diu que tot va estar preparat, i al Josep Mont i la seva parella Marli Pinto, els va tocar fer de cap de turc, durant catorze mesos i sis dies, com a postres.

Si tothom a qui anulaven un contracte en aquella època hagués matat l'empresari, la policia no hagués donat l'abast per investigar tants crims. Em sembla una hipòtesi una mica absurdament recargolada.

 


Pàgina descarregada de l'hemeroteca de La Vanguardia. lavanguardia.com/hemeroteca

 

Salut

El Miner de Tor

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

Els Personatges de la Història de Tor: 'El Negre', El Contrabandista més Cercat d'Andorra

La nostra cordial benvinguda a aquesta nova edició al bloc del misteri i la història de la muntanya de Tor, seguidors del projecte. Fa uns d...