29 d’abril 2023

Recuperem una Entrevista a Carles Porta i al Desaparegut Guillem Areny, Ex-Consol Andorrà

Salutacions, seguidors del misteri. Benvinguts sigueu a aquesta nova edició al bloc La MMT.

En aquesta ocasió, i per ampliar la base de dades gràfica del bloc, hem volgut recuperar una entrevista enregistrada en vídeo per al programa Dues Cares, presentat per Albert Roig l'any 2.006, i afegit a l'espai de les memòries d'arxiu d'Andorra Difusió.
Trobem totes dues entrevistes prou engrescadores i rellevants per fer-ne esment i afegir-les al nostre mitjà, doncs l'entrevistador, Albert Roig, proposa unes qüestions força interessants a tots dos entrevistats, tot i que cal tenir en compte que es tracta d'un treball de l'any 2.006; tot just quan Carles Porta acabava de presentar la seva obra literària 'Tor, tretze cases i tres morts', llibre que com ja sabem va despertar les crítiques d'uns, però les felicitacions de molts d'altres.
Cal subratllar-hi la participació del ja desaparegut Guillem Areny, polític destacat al Principat d'Andorra, que ocupà càrrecs tan importants com foren el de Conseller General i el de Cònsol de la Parròquia de La Massana. Recordem que Areny visqué en persona l'accidentat dinar inaugural de la carretera que pretenia comunicar Andorra i La Massana amb el Port de Cabús, a les portes de la comarca del Pallars Sobirà, entrant per la muntanya de Tor. Conegué i tractà també amb els populars cacics i altres personatges de la història de Tor, temes que comenta a l'entrevista que ens ocupa, i que podeu veure a continuació des d'aquí i des del nostre canal a YouTube:
 
 
 


Vídeo descarregat des del lloc web d'Andorra Difusió. https://cutt.ly/N5SUjFl

Us convidem a fer els vostres comentaris al respecte d'aquesta entrada.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

Mor l'Advocat de la Família Sansa i Porta Posa Data a l'Estrena de l'Esperada Docusèrie de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a l'únic bloc especialitzat amb la història del poble de les tretze cases, La Maledicció ...