14/10/1995 - La Vanguardia: El crimen de la montaña de Tor también tuvo un móvil sexual

Increïbles afirmacions de la policia que va investigar el crim d'en Josep Montaner, que les podríem definir com a mínim, de sensacionalistes, encara que tampoc caldria descartar-les pel motiu que segons les troballes d'en Porta, la parella Pinto - Mont eren part del submón de La Seu d'Urgell, o potser també en podríem anomenar els baixos fons de La Seu d'Urgell, i per tant, capaços de coses com aquestes i potser d'algunes més i tot.

Fixem-nos que segons la G.C., en Josep Mont va aconseguir el títol d'administrador de la Muntanya de Tor a canvi de favors sexuals de la seva parella Marli Pinto al senyor Josep Montaner, Sansa, que va esdevenir propietari d'una de les finques més grans de Catalunya. Aquesta descoberta ens vindria a confirmar la teoria d'en Porta, que insinuava que potser en Sansa es va guanyar la mala fama de pervertit entre les dones de Tor, motiu pel qual li tenien aquesta animositat.

 

 

També cal destacar que segons la G.C., en Mont Guitart estava enredat amb el tràfic d'armes des d'Andorra que passava per Tor, un personatge més que se'n va aprofitar de la ubicació estratègica del poble i la muntanya.

Així doncs, podríem arribar a pensar que les empreses creades per en Mont i la Pinto, podrien haver estat dedicades al blanqueig de divises provinents del contraban i el tràfic d'armes, així com potser també de les extorsions o 'peatges' als altres contrabandistes?

I els hippies? Van ser en realitat emprats pel vell per vigilar els seus camins i assegurar-se que per allí no en passava ningú sense permís de l'amo? De veritat van ser els vigilants del contraban i altres negocis il·lícits que es manegaven a Tor?

 

Pàgina descarregada de l'hemeroteca de La Vanguardia. lavanguardia.com/hemeroteca


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els vostres comentaris passaran una moderació prèvia i en breu seran publicats. Gràcies per la vostra participació.

Entrada Destacada

Entrevisten Carles Porta a Rac1: "M'ha trucat un dels personatges de 'Tor' dient que m'ha amagat informació"

Salutacions cordials i benvinguts sigueu una vegada més a la Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc.     El passat 9/7/24 van ...