27 de març 2023

La Maledicció de la Muntanya de Tor Cel·lebra el seu Primer Aniversari

Salutacions cordials i benvinguts sigueu una vegada més al bloc del misteri de la muntanya de Tor.

 

 

Com molts de vosaltres ja sabeu, avui és l'aniversari del bloc. Tal dia com avui del passat 2.022, vam decidir engegar aquest projecte que val a dir ha tingut una bona acollida per part dels seguidors i afeccionats al misteri, que encara avui envolta el crim del que una vegada fou declarat l'amo de la muntanya més disputada del Pirineu.
No crec que haguem aconseguit ser més a prop d'esbrinar l'enigma de l'assassinat de Sansa, però possiblement no som tan lluny d'oblidar-ne la seva memòria i aquesta història tan apassionada però alhora dramàtica, que sigui com sigui, ha inspirat rius de tinta, hores de filmacions, i ha enganxat tants afeccionats. Des d'aquest bloc desitgem que aquest tràfec no s'aturi mai, o com a mínim fins que no sigui tot esclarit i sentenciat, i els periodistes emprin les seves "plomes" per escriure sobre altres "polèmiques" o altres "sensacionalismes" que eclipsin finalment la història de Tor.
Des de La Maledicció de la Muntanya de Tor desitgem ser presents fins aleshores, i potser més enllà; tot dependrà ja dels nostres seguidors i el seu interès pel que fa la muntanya misteriosa.
Com us explicàvem a la primera entrada de l'any, tenim una sèrie de projectes previstos per aquest 2.023, i algunes altres coses encara no esmentades que aniran sorgint a les entrades del bloc a mida que us les puguem anunciar.
I per finalitzar aquesta entrada d'aniversari, no podríem pas tancar l'edició sense agrair el vostre suport incondicional, sobretot als seguidors i col·laboradors que ja us heu fet vostre aquest espai, i desitgem que segueixi així per molts anys més. Gràcies pel vostre recolzament i la vostra inestimable ajuda.
 
 
 
Bloc MMT
 

Entrada Destacada

Setè Capítol de 'Tor': Els Contrabandistes

Salutacions i benvinguts a l'entrada de la ressenya del capítol VII de 'Tor', la sèrie documental de Carles Porta, al bloc de la...