08 de febrer 2023

Polèmica per un Cartell Informatiu?? El Periodisme Sensacionalista

Salutacions, seguidors del bloc. Benvinguts sigueu a aquesta nova edició de la MMT.

 

Foto de ©Jaume Bassaganya amb la que s'ha pretès polemitzar
 
  

 

Fa pocs dies, un usuari de Twitter i col·laborador d'aquest bloc, hi va penjar una fotografia d'un cartell instal·lat a un dels accessos a la muntanya de Tor que de seguida va ser publicada a una de les edicions del diari digital Poble Andorrà. El titular, segons la meva opinió personal, va ser poc encertat per dir-ho d'una manera políticament correcte. "Si passes ‘ja t’ho faràs"?? De vegades sembla que hi hagi alguns periodistes que tinguin massa poca feina o pretenguin fer servir el sensacionalisme com a mitjà principal per promocionar els seus articles. Potser també desconeguin el codi civil espanyol, que no seria d'estranyar, però abans de fer sensacionalisme barat i voler traure polèmica d'on no n'hi ha, cal informar-se i de vegades, també cal preguntar per no delatar la ignorància. No hauria estat pas tan fora de lloc anar a entrevistar els propietaris de la muntanya, per saber de prop el motiu que els empeny a instal·lar-hi un cartell com aquest, que no ha estat el primer segons podem veure a fotografies més antigues a Google® Maps.

A continuació, pitjant el títol enllaçat, en podeu llegir l'article en qüestió, i si ho desitgeu, comentar-ho en aquesta mateixa entrada, pitjant l'enllaç on diu 'Cap comentari o Comentaris'.
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

Mor l'Advocat de la Família Sansa i Porta Posa Data a l'Estrena de l'Esperada Docusèrie de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a l'únic bloc especialitzat amb la història del poble de les tretze cases, La Maledicció ...