17 d’abril 2022

El Llibre de Rubén Castañer

Salutacions, seguidors de la MMT.

Tots sabem que el passat mes de gener va morir un singular personatge involucrat a la història de Tor i la seva muntanya: En Rubén Castañer Ejarque (EPD).

Un personatge força polèmic i titllat amb tota classe d'adjectius, i pel que sembla va escriure un llibre com hem pogut saber a través d'un comentari al Diari d'Andorra a Internet, i que va pronunciar una frase que es va fer cèlebre al reportatge del 30 Minuts de TV3: 'Por un puñado de dólares', frase per la que va ser batejat com l'home 'del puñado de dólares'.

Doncs bé, segons el comentari escrit per suposadament el seu fill, o un dels seus fills, sembla ser que 'El Rúben' va escriure aquest misteriós llibre, del que en desconeixem si es va arribar a publicar ni de la temàtica que hi tracta. En tenim dues referències; una al comentari del seu fill a la noticia de la seva mort coberta per Diari d'Andorra (fixeu-vos en els comentaris als peus de pàgina), i l'altra a Twitter en el tuit d'un suposat amic del desaparegut Castañer.

Des del bloc La Maledicció de la Muntanya de Tor hem demanat al fill d'en Rubén Castañer, que va heretar el nom del seu difunt pare, i al suposat amic del primer, que ens facilitin més dades sobre aquest misteriós llibre, per veure si en podem publicar alguna cosa aqui. I si algú d'ells ens vol comentar quelcom al bloc, n'estarem encantats de publicar-ho.

 


 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

El Turisme Negre Torna a Sorgir a l'Escena Actual de Tor amb la Sèrie de Carles Porta

Salutacions, seguidors del bloc. Benvinguts una vegada més a la Maledicció de la Muntanya de Tor. Com ja sabeu, fa pocs dies va comparèixer ...