08 de maig 2022

La Muntanya de Tor a ull de Satèl·lit

Salutacions i bona vesprada, lectors de la MMT.

Tot visitant la Muntanya de Tor des de l'espai, a vista de satèl·lit podem apreciar una formació natural que ens recorda quelcom una mica macabre potser, però força curiós: s'hi aprecia la part frontal d'un crani o calavera humana.

La fotografia que podreu veure més avall d'aquest text, ha estat capturada des de l'aplicació Google Earth, que podreu trobar a la xarxa com a aplicació web, o descarregar-la per a instal·lar-la al vostre dispositiu. Podeu escriure 'Tor, Lleida' a la caixa de cerques per trobar la ubicació amb Earth, o introduir les coordenades GPS 42°34'13.7"N - 1°23'54.7"E. L'alçada de la vista de satèl·lit de la imatge en qüestió és de 8.900 metres a la superfície de la muntanya, encara que és apreciable des de molts metres abans. L'orientació de la imatge de satèl·lit és NO-SE.

Anant més enllà de la part casual de la fotografia, podria ser que de debò aquesta muntanya tingui quelcom que la faci especial pel que es refereix a l'àmbit d'allò paranormal? Significa alguna cosa aquesta formació rocallosa en forma de calavera humana? Sigui com sigui no paren de sorprendre'ns l'univers de Tor i els seus misteris. Escriurem més entrades sobre el tema d'allò paranormal a Tor. Si us interessa, no us ho perdeu i pareu-hi atenció.

 


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

Carles Porta Torna a Sorprendre'ns Amb 'Tor: Foc Encès'

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més al bloc de la història del poble de les tretze cases: La Maledicció de la Muntanya de Tor .  ...