31 de juliol 2022

El Bloc de la MMT Internacional

Salutacions i benvinguts una vegada més a la MMT.

En aquesta entrada voldríem saludar i agrair a tots els visitants i seguidors del bloc, que de nombrosos països ens llegeixen i ens segueixen. Rebem visites de tot el món: Regne Unit, Estats Units d'Amèrica, França, Itàlia, Andorra, Israel, Rússia, Aràbia Saudita, Índia, Països Baixos, Ucraïna, Tailàndia, Singapur, Japó, Irlanda, Alemanya... i alguns d'altres, però d'aquest últim especialment és el país europeu des d'on més ens visiten després del territori espanyol, i no és res casual, doncs ja sabem que el llibre de Carles Porta Tor, tretze cases i tres morts es va editar en altres llengües a més a més del català i el castellà, que van ser l'alemany, l'holandès, el francès, i el búlgar. Així es va aconseguir internacionalitzar la història de Tor, compartint el misteri en altres llegües. I pel que sembla, a Alemanya va tenir molt bona acollida, captant força lectors i aficionats a la història de la Muntanya Maleïda.

Així doncs, gràcies a tots i totes per seguir-nos des d'allà on ho feu, i us animem una vegada més a participar al bloc a través dels comentaris. Us hi esperem!

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

Mor l'Advocat de la Família Sansa i Porta Posa Data a l'Estrena de l'Esperada Docusèrie de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a l'únic bloc especialitzat amb la història del poble de les tretze cases, La Maledicció ...