11 d’octubre 2022

Nova Pàgina a l'Hemeroteca de Tor: Interviu número 218

Salutacions i benvinguts sigueu al bloc de la MMT.

 

 

Afegim una nova publicació a l'apartat de l'Hemeroteca de Tor. Aquesta vegada es tracta d'un dels números de la controvertida i polèmica revista Interviu, que dedica unes pàgines al primer reportatge que publicà sobre Tor, en aquest cas parlant de les morts del juliol del 1.980; barrejant màfia andorrana amb contraban, especulació immobiliària, i alguns altres ingredients força sensacionalistes que caracteritzaven l'opinió d'aquesta publicació de la transició.

Per visualitzar la pàgina en qüestió, podeu pitjar el següent enllaç: Interviu: Especulación Sangrienta. I com sempre, l'afegirem a la secció que toca, en aquest cas, com ja hem dit, a l'Hemeroteca de Tor, al llistat de la columna de la part dreta del bloc >>>>

 

 

2 comentaris:

  1. Bones. Hauries de mirar uns números després. El Rubén es va presentar a la redacció de la revista i va aconseguir que publiquessin una rectificació. M'imagino la escena... ;-)

    ResponElimina
  2. Salutacions, P-stone. Suposo que et deus referir a la carta redactada pels copropietaris de la muntanya, és així, o en Castañer va fer que demanessin perdó pel tracte rebut al número 218? Sigui com sigui de ben segur que l'escena del Rubén Castañer a la redacció de la revista deuria ser força cinematogràfica. Hauria estat bé presenciar-ho. Quan tornem a reprendre el fil de la publicació, mirarem de trobar els altres exemplars d'Interviu on se seguia escrivint sobre el tema de Tor i Andorra.
    Salutacions a tothom i fins aviat.

    ResponElimina

Entrada Destacada

Carles Porta Torna a Sorprendre'ns Amb 'Tor: Foc Encès'

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més al bloc de la història del poble de les tretze cases: La Maledicció de la Muntanya de Tor .  ...