22 d’abril 2023

Entrevistem Pedro Blasco, l'Escriptor de les Memòries de Rubén Castañer

Salutacions i benvinguts a una nova edició al bloc del misteri de la muntanya de Tor, La MMT.

Els que seguiu el bloc assíduament, ja sabreu que estem en contacte amb la filla del desaparegut Rubén Castañer Ejarque, Amanda Castañer, i el seu amic personal Pedro Blasco, l'escriptor de les seves memòries.
Castañer, un dels protagonistes necessaris de la història dels esdeveniments de Tor que tots coneixem per la única versió dels fets que s'ha vessat a l'opinió pública que va convertir aquest personatge en un 'mafiós' sense escrúpols, i com ell mateix deia; 'I de tot el que m'han volgut dir'. Tanmateix tindrem una segona visió alternativa a la que fins ara teníem com a única versió oficial dels fets de Tor, i això serà a les memòries de 'l'home del grapat de dòlars', escrita pel seu amic Pedro Blasco, a qui hem pogut entrevistar recentment i dediquem aquesta entrada.

 
 
 
 
Pitjant el següent enllaç podreu llegir l'entrevista al col·laborador del bloc i escriptor del llibre de Rubén Castañer:
 

Entrevista a Pedro Blasco per al bloc La Maledicció de la Muntanya de Tor

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

Mor l'Advocat de la Família Sansa i Porta Posa Data a l'Estrena de l'Esperada Docusèrie de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a l'únic bloc especialitzat amb la història del poble de les tretze cases, La Maledicció ...