09 d’abril 2023

Sansa a una Fotografia d'uns 'Overlanders' Alemanys el 1.993

Benvinguts sigueu a La Maledicció de la Muntanya de Tor, seguidors del bloc.

Tot escodrinyant la xarxa a la recerca de noves informacions sobre el cas que ens ocupa, i per enriquir la base de dades del bloc, ens hem topat amb el fil d'un usuari a un fòrum alemany d'afeccionats al món del 4x4 que parla de Josep "Sansa" Montaner, en publica una fotografia on hi apareix a Casa Sisqueta, i una altra de Casa Sansa, ambdues de l'any 1.993.
Segons ens explica a l'anècdota que acompanya les fotografies, eren de ruta des de França i van passar a Andorra on van comprar-hi unes quantes coses lliures d'impostos, pel que van decidir tirar per la ruta dels contrabandistes i evitar-ne així una innecessària burocràcia a la pertinent duana espanyola.
Pel que sembla, van acampar a la muntanya de Tor, on van ser confosos per Sansa i Gregori per uns contrabandistes. Al veure que eren turistes els van donar la benvinguda i l'endemà els van convidar a sopar a Casa Sisqueta.
També expliquen que gràcies a Internet van estar en contacte amb en Gregori, i que 26 anys més tard es tornarien a retrobar.
Sembla que tenien la intenció de passar a visitar Sansa l'estiu de l'any 95, de tornada del viatge al Marroc, però malauradament la Pili de Casa Sisqueta els va donar la mala notícia; feia unes setmanes havien trobat el cos de Sansa sense vida.
 
 



En aquest enllaç hi podeu veure el fil del fòrum en qüestió, en la llengua original: Off-Road Forum: Josep „Sansa" Montaner
I en aquest altre enllaç, la mateixa pàgina del fòrum alemany traduïda al català: Off-Road Forum: Josep „Sansa“ Montaner (Català)
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

Mor l'Advocat de la Família Sansa i Porta Posa Data a l'Estrena de l'Esperada Docusèrie de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a l'únic bloc especialitzat amb la història del poble de les tretze cases, La Maledicció ...