01 d’octubre 2022

Reportatge Fotogràfic de Hahn+Hartung a Tor per a Stern Crime

Salutacions, visitants de la Maledicció de la Muntanya de Tor.

L'any 2017, un grup de reporters fotogràfics de l'estudi alemany Hahn+Hartung, es va dirigir cap a Tor per tal de realitzar un reportatge encarregat per la revista Stern Crime, que fou publicat al número 16/2017. En aquest reportatge fotogràfic hi apareixen uns personatges de la història de Tor, que en alguns casos, possiblement estaríem parlant d'unes de les darreres instantànies que els van immortalitzar.

 


 

Al reportatge fotogràfic hi apareixen Rubén Castañer, Palanca, Pablo Moreno, Pili de Casa Sisqueta, i una còpia de baixa qualitat d'una fotografia del cadàver de Josep Montaner, Sansa.

Per veure la ressenya del reportatge fotogràfic de Hahn+Hartung podeu seguir l'enllaç a la pàgina corresponent de l'estudi: Tor - Murder in the Pyrenees

Si us interessa llegir el número de la revista digital Stern Crime, on es parla del crim de Tor, podeu descarregar l'aplicació per a dispositiu mòbil a Play Store, l'Apple Store, o visitar l'enllaç de la botiga virtual, després podreu cercar el número 16/2017 i comprar-lo.


 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada Destacada

Mor l'Advocat de la Família Sansa i Porta Posa Data a l'Estrena de l'Esperada Docusèrie de Tor

Salutacions i benvinguts sigueu una vegada més a l'únic bloc especialitzat amb la història del poble de les tretze cases, La Maledicció ...